Update project gestructureerde data  
 
 
 
 
   
 
 

  Beste lezer,

  Hierbij een nieuwe update van het project gestructureerde data.

Sprintmeeting
Begin november heeft er weer een sprintmeeting plaatsgevonden met de pilotleden Marsh, Meijers, Concordia de Keizer, Gebr. Sluyter, MS Amlin, Nationale-Nederlanden, Corins en Allianz. Tijdens de meeting zijn onder andere de bevindingen/verbeteringen besproken en is er een demo getoond van een voorbeeld klantspecificatie.



Afbeelding: Voorbeeld klantspecificatie met fictieve data

Klantspecificatie
De klantspecificatie is een Word document dat gegenereerd kan worden in het Objectensysteem, waarin de geregistreerde objecten weergegeven worden in de lay-out van de makelaar.
Per makelaar kan bepaald worden welke data getoond moet worden. Dit is ook door de makelaar zelf aanpasbaar. Te denken valt aan overall dekkingen, alleen ‘actieve’ objecten of ook vervallen objecten, volgorde op basis van nummer of datum, dooreen-premie/(sub)totalen, inclusief of exclusief mutaties, etc.


U kunt als makelaar of verzekeraar meedoen aan de pilotfase!

Of heeft u nog andere vragen of is meer informatie gewenst? Neem dan contact op met Linda Petterson, Functioneel Beheerder van de VNAB, via
L.Petterson@vnab.nl of 010 253 20 05.

Met vriendelijke groet,

D. (Daan) van Tongeren
Projectmanager VNAB

 
 
   
 
 
 
 
 
       
 
 
  U ontvangt deze mailing als relatie van de VNAB. Wilt u geen mailings meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Wilt u de mailings op een ander mailadres ontvangen? Pas dan uw gegevens aan. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.