Bekijk de webversie
VNAB nieuwsbrief
Editie: 02 / 2019
Wijzigingen goederenclausules
Actuele onderwerpen GBO Clearing 
Nieuwe leden Juridische Commissie
VNAB verwelkomt nieuwe partners
Nieuw: werkgroep belasting
Vacatures VNAB
Nieuwe aansprakelijkheidsclausules
Aankomende VNAB events
Wijzigingen goederenclausules
De Technische Commissie Transport heeft, naar aanleiding van een door de VNAB uitgevoerde PARP-procedure, een aantal goederenclausules aangepast. Het overzicht van de algemene wijzingen en de aangepaste clausules zijn hier te vinden.
Lees meer
Actuele onderwerpen Gebruikersoverleg Clearing
In het Gebruikersoverleg Clearing is er, naast wijzigings-verzoeken voor e-ABS, aandacht voor aanlevering template-boekingen door makelaars, koppeling templateboekingen aan dossiers en het boeken van sanctiekosten.
Lees meer
Nieuwe leden Juridische Commissie
De Juridische Commissie van de VNAB is uitgebreid met twee nieuwe leden. Wij zijn verheugd met de komst van mr. P.P.H. (Peter) Lems namens Nationale-Nederlanden en mr. R.T. (Robert) Verhagen namens HDI en heten hen van harte welkom.
Alle VNAB commissies

VNAB verwelkomt nieuwe partners
Wij verwelkomen Legaltree als geassocieerd partner van de VNAB en BosBoon Expertise als supporting partner van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.
Alle VNAB leden en partners
Nieuw: werkgroep belasting
Onlangs is onder de verantwoordelijkheid van de financiële commissie de werkgroep belasting opgericht. De werkgroep zal starten met het onderwerp ‘buitenlandse assurantiebelasting’ waarbij ook de huidige VNAB procedure Buitenlandse Assurantiebelasting (BAB) zal worden beoordeeld.
Lees meer
Vacatures VNAB
Er staan bij de VNAB diverse vacatures open. De VNAB is o.a. op zoek naar een Bestuurslid, leden voor de Geschillencommissie en een makelaarslid voor de Juridische Commissie.
Bekijk vacatures
Nieuwe aansprakelijkheidsclausules
De Technische Commissie Varia heeft drie clausules ontwikkeld die geschikt zijn om in combinatie met de NBA 2014 te gebruiken. De clausules betreffen de werkgevers-aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt met of door drones en het meeverzekeren van vestigingen in het buitenland.
Lees meer
Aankomende VNAB events
18
FEB
  Lunch & Learn - Brand: Thermische detectie in de afvalbranche
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam

18
FEB
  Lunch & Learn - Varia: Bestuurdersaansprakelijkheid vanuit het perspectief van de curator
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
, Rotterdam 
04
MRT
  VNAB beursborrel - Kennedy Van der Laan
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam

Meer VNAB events
U ontvangt deze mailing als relatie van de VNAB. Wilt u geen mailings meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Wilt u de mailings op een ander mailadres ontvangen? Pas dan uw gegevens aan. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.