Bekijk de webversie
VNAB nieuwsbrief
Editie: 06 / 2019
VNAB verwelkomt nieuwe partner
Werkgroep Belasting 
Binnenkort live: Help.VNAB.nl
Vacature Commissiesecretaris
Blokkade "blanco" UBO-formulieren
Gebruik kennis- en ontmoetingscentrum
VNAB betrokken bij werkgroep fraude
Kickstart moeilijk verzekerbare risico's 
Informatiesessie verzekeraars iDOS 
Aankomende VNAB events 
VNAB verwelkomt nieuw geassocieerd partner
De VNAB is verheugd met de komst van AREPA Nederland als geassocieerd partner.
Alle leden en partners
Werkgroep Belasting
Sinds enkele maanden is een werkgroep belasting actief. Er wordt door de werkgroep gewerkt aan een update van het bestaande protocol buitenlandse assurantiebelasting.
Lees meer
Binnenkort live: supportpagina Help.VNAB.nl
Tijdens de verschillende sessies van het iDOSpl@tform is er gesproken over de supportpagina Help.VNAB.nl. Binnenkort is deze pagina actief.
Lees meer
Vacature Commissiesecretaris
Voor de ondersteuning van commissies en werkgroepen is de VNAB op zoek naar een Commissiesecretaris (24 uur per week). Bij interesse kunt u contact opnemen met Jos Raaijmakers via info@raaijmakers-bouma.nl.
Bekijk vacature

Blokkade (her)gebruik "blanco" UBO-formulieren
Om (her)gebruik van "blanco" UBO-formulieren te voorkomen, wordt de mogelijkheid deze formulieren opnieuw te gebruiken binnen de systemen van de VNAB per 1 juli 2019 geblokkeerd. 
Lees meer
Toename gebruik VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum wordt steeds vaker door onze leden gebruikt. Zoals Aon, voor wie wij voor het derde achtereenvolgende jaar de Global Accounts & Financial Institutions Clients Day hostte. De VNAB staat ook voor u klaar om een event te verzorgen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, dé locatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt.
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
VNAB betrokken bij werkgroep fraude
De VNAB is betrokken bij een werkgroep van het Verbond van Verzekeraars die in de coassurantiemarkt nieuwe stappen wil zetten om frauderisico’s in de zakelijke schademarkt te adresseren en de samenwerking op dit terrein te verbeteren. 
Lees meer
Kickstart moeilijk verzekerbare risico's
De VNAB nodigt op 11 juli haar makelaars- en verzekeraarsleden uit om in gesprek te gaan over moeilijk verzekerbare risico's. Na het kickstart-ontbijt worden verschillende stellingen voorgelegd aan de panelleden. Daarna gaan de deelnemers onder leiding van de panelleden in kleinere groepen op zoek naar passende oplossingen voor de klant.
Lees meer

Informatiesessie verzekeraars iDOSpl@tform
Half april heeft de eerste introductiesessie van het iDOSpl@tform voor verzekeraars plaatsgevonden. Dit is enthousiast ontvangen. Op 27 juni wordt er wederom een informatiesessie voor verzekeraars georganiseerd waarbij de toegevoegde waarde voor de verzekeraar wordt toegelicht.
Lees meer
Aankomende VNAB events
17
JUN
  Algemene Ledenvergadering VNAB
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam

17
JUN
  Lunch & Learn - Varia: Hoe ver reikt de aansprakelijkheid van de werkgever voor de werknemer? 
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam
27
JUN
  VNAB College: De waarde van informatie
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam

Meer VNAB events
U ontvangt deze mailing als relatie van de VNAB. Wilt u geen mailings meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Wilt u de mailings op een ander mailadres ontvangen? Pas dan uw gegevens aan. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.