Help.VNAB.nl, de supportpagina
voor de applicaties van de VNAB is live!
 
 
 
 
 
  Geachte heer/mevrouw,  
 
  Vanaf nu kunt u voor informatie over het iDOSpl@tform en het gebruik hiervan onze supportpagina Help.VNAB.nl raadplegen.
 
Voor wie?
Help.VNAB.nl is ontwikkeld voor alle leden die gebruik maken van de VNAB applicaties. Deze webpagina bevat nu nog alleen gebruikersinformatie voor het iDOSpl@tform, maar zal de komende maanden worden uitgebreid met e-ABS, Sanctiepl@tform en MIS.

Wat vindt u op help.vnab.nl? 
Op de webpagina vindt u praktische informatie over:
  • De applicatie zelf
  • Het gebruik van de applicatie(s)
  • Beheerinstructies voor administrators
  • Release notes
  • Webservices
  • Agenda voor informatie- opleidings- en sprintsessies
Hoe gebruik ik help.vnab.nl?
In de Leeswijzer is beschreven hoe de getoonde informatie is ingedeeld, hoe u de webpagina gebruikt en wat de betekenis is van de gebruikte iconen.

Mocht u onverhoopt informatie missen -of suggesties hebben voor aanvullingen- dan horen wij dat uiteraard graag. Samen kunnen wij deze pagina's zo compleet mogelijk maken. U kunt hiervoor contact opnemen met eABS@vnab.nl onder vermelding van 'Suggesties help.vnab.nl' ter attentie van Iris Boender of Saskia van der Pol. 

Met vriendelijke groet,

VNAB Funtioneel Beheer
 
 
   
 
 
 
 
 
       
 
 
  U ontvangt deze mailing als relatie van de VNAB. Wilt u geen mailings meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Wilt u de mailings op een ander mailadres ontvangen? Pas dan uw gegevens aan. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.