Bekijk de webversie
VNAB nieuwsbrief
Editie: 09 / 2019
Implementatie iDOS Concordia de Keizer
VNAB Visie event Aansprakelijkheid
Livegang MIS op Help.vnab.nl
Nieuwe collega
Verlenging UBO datacontract D&B
Organiseer uw kerstevent bij de VNAB
IUMI online zelfstudies
Nieuwe ontwikkelingen iDOSpl@tform
Implementatie iDOSpl@tform in volle gang bij Concordia de Keizer
Concordia de Keizer is de eerste makelaar welke al haar objecten in het iDOSpl@tform heeft geregistreerd en werkt met het nieuwe platform. Benieuwd hoe hen dit afgaat en waarom zij voor het iDOSpl@tform hebben gekozen? De VNAB sprak hierover met Joost van den Berg (Directeur Operations & Finance), Max Hollemans (Associate Business Analyst) en Axel Schreijenberg (Manager Marketing, Business IT en Digital Innovation).
Lees meer
VNAB Visie event Aansprakelijkheid
In september verschijnt de tweede VNAB Visie van dit jaar. Deze staat in het teken van aansprakelijkheid. In navolging hierop wordt op 1 oktober het VNAB Visie event georganiseerd.
Meer informatie
Livegang Management Informatie Systeem op Help.VNAB.nl

Vorige maand lanceerden wij de supportpagina help.VNAB.nl. Vanaf nu zijn daar ook gebruikersinformatie en instructies voor Management Informatie Systeem (MIS) te vinden.

Lees meer
Nieuwe collega!
Per september wordt ons team versterkt door Nelleke Schelfhout in de functie van Commissiesecretaris.
Lees meer
Verlenging UBO datacontract Dun & Bradstreet
Er is door de VNAB intensief onderhandeld met Dun & Bradstreet (D&B) over de verlenging van het UBO datacontract ten behoeve van het Sanctiepl@tform. Het contract is verlengd tot en met december 2021. Hierop is een tariefverhoging van toepassing.
Lees meer
Organiseer uw kerstevent bij de VNAB
De laatste vier maanden van 2019 zijn aangebroken. Wij zijn al volop bezig met de decembermaand en organiseren graag uw kerstontbijt, -lunch of -borrel. Een feestavond is ook mogelijk!
Vrijblijvende offerte opvragen
International Union of Marine online zelfstudies
De International Union of Marine (IUMI) biedt twee online zelfstudies aan: Hull en Cargo. Deze zijn op maat gemaakt voor casco underwriters en vrachtverzekeraars van gemiddeld niveau die hun kennis en expertise willen verdiepen. De online cursussen zijn ook geschikt voor maritieme professionals met interesse in maritieme verzekeringen.
Lees meer
Nieuwe ontwikkelingen iDOSpl@tform
Met input van de pilotleden wordt het iDOSpl@tform uitgebreid en verbeterd. Sinds de huidige release 2.2 voor het product Brand is het (weer) mogelijk om groepsdekkingen te registreren. Ook staan er nieuwe sessies en opleidingen gepland.
Lees meer
Aankomende VNAB events
09
SEP
  VNAB beursborrel - Dirkzwager legal & tax
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam

12
SEP
  VNAB HR bijeenkomst
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam
30
SEP
  Lunch & Learn - Varia: Vergoeding van affectieschade
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam

Meer VNAB events
U ontvangt deze mailing als relatie van de VNAB. Wilt u geen mailings meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Wilt u de mailings op een ander mailadres ontvangen? Pas dan uw gegevens aan. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.