Bekijk de webversie
VNAB nieuwsbrief
Editie: 10 / 2019
VNAB Visie event - Aansprakelijkheid
Nieuwe makelaarsleden
e-ABS 7.4
Lunch & Learn mediation
Update iDOSpl@tform
Eerste editie Holland Insurance House
Nieuw lid & vacature Juridische Commissie
Terugkoppeling IUMI conference 2019
e-ABS release notes op Help.VNAB.nl
Aankomende VNAB events
VNAB Visie event - Aansprakelijkheid
Op dinsdag 1 oktober vond het VNAB Visie event - Aansprakelijkheid plaats met presentaties van drie sprekers: Tom Postmes (Rijksuniversiteit Groningen), Adri van der Waart (Arcadis) en Margot Ribberink.
Lees meer
Nieuwe makelaarsleden
Graag verwelkomen wij deze maand de volgende nieuwe makelaarsleden: Driessen Assurantiën B.V., OBM Financieel Adviesgroep B.V en Westenburg Assurantiën B.V.
Alle leden en partners
e-ABS 7.4: Bulk accorderen polissen & koppeling met iDOSpl@tform
30 September is release 7.4 voor e-ABS opgeleverd. Het is voor verzekeraars nu mogelijk om op basis van bepaalde criteria meerdere akkoordverzoeken in één keer te accorderen. Daarnaast is structureel koppelen vanuit e-ABS naar objectlijsten in het iDOSpl@tform mogelijk gemaakt.
Lees meer

Lunch & Learn mediation
In het kader van de Week van de Mediation verzorgen Jan Plevier (Unum) en Eveline Jacobs (Unum) op 14 oktober de Lunch & Learn: Mediation als mogelijk instrument voor conflictoplossing, ook voor de verzekeringsbranche.
Meer informatie en aanmelden
Update iDOS: implementatie verzekeraars, koppeling e-ABS & meer
Afgelopen week heeft de VNAB alle verzekeraarsleden geactiveerd in het iDOSpl@tform. Daarnaast is het mogelijk om via e-ABS objectlijsten te delen en clustering naar bijvoorbeeld regio of verzekerde aan te brengen in objectlijsten. Ook heeft er een informatiesessie voor verzekeraars plaatsgevonden en is er een opleiding verzorgd voor makelaars. Daarnaast zijn er weer nieuwe sessies en opleidingen gepland.
Lees meer
Eerste editie Holland Insurance House
Op 17 november is het zover. De eerste editie van het HOLLAND INSURANCE HOUSE. Deze avond zal in het teken staan van Hollandse kleuren, Hollandse snacks en lekkernijen van het gastland, Hollandse muziek en Hollandse gezelligheid.
Lees meer
Nieuw lid en openstaande vacature Juridische Commissie
Graag verwelkomen wij Nancy Gaertner (Schouten Zekerheid) als lid van de Juridische Commissie. Wij kijken uit naar de samenwerking. De Juridische Commissie is hierdoor bijna compleet, er staat nog een vacature open voor een verzekeraarslid.
Bekijk vacature
Terugkoppeling IUMI conference 2019
In navolging op de IUMI (International Union of Marine Insurance) conference vindt op 28 oktober een terugkoppeling plaats in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.
Lees meer
e-ABS release notes en downloads beschikbaar op help.vnab.nl

Een deel van de help pagina voor e-ABS op Help.VNAB.nl is gevuld met informatie. De release notes van release 7.4, die vanaf 1 oktober in productie is, zijn hier te vinden.

Lees meer
Aankomende VNAB events
14
OKT
  Lunch & Learn - Brancheoverschrijdend: Mediation als mogelijk instrument voor conflictoplossing, ook voor de verzekeringsbranche
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam

28
OKT
  Terugkoppeling IUMI conference 2019
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam
04
NOV
  VNAB beursborrel - Van Traa Advocaten
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam

Meer VNAB events
U ontvangt deze mailing als relatie van de VNAB. Wilt u geen mailings meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Wilt u de mailings op een ander mailadres ontvangen? Pas dan uw gegevens aan. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.