Bekijk de webversie
VNAB nieuwsbrief
Editie: 11 / 2019
50.000ste bezoeker VNAB K&O
Nieuwe leden en partners
Data e-ABS opleidingen 2020
Don't spoil the party
Terugkoppeling IUMI conference
Korting nieuwe leergang Vervoerrecht
MIS: e-ABS polisgegevens
Derde VNAB bedankavond
50.000ste bezoeker VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Op 14 oktober heeft de VNAB de 50.000ste bezoeker aan het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum van harte welkom geheten. Erica van Heukelom (Schouten Zekerheid) was de gelukkige. Op naar de 100.000ste bezoeker! Heeft u plannen voor een kerstontbijt-, -lunch of -borrel? Er zijn in december nog enkele dagen beschikbaar. Ook verzorgen wij graag uw nieuwjaarsbijeenkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee om er een fantastisch event van te maken!
Lees meer
Nieuwe leden en partners
Graag verwelkomen wij Brava Expertise en Interlloyd Averij als geassocieerd partners en Branche Benefits B.V. als makelaarslid van de VNAB.
Alle leden en partners
Data e-ABS opleidingen 2020
In 2020 worden er weer e-ABS opleidingen georganiseerd. De nieuwe opleidingen vinden plaats op: 6 februari (Placement), 13 februari (Claims) en 2 maart (Clearing).
Lees meer

Don't spoil the party
No show, een terugkerend probleem bij zakelijke events. Personen die zich voor events aanmelden, maar zonder afmelding afwezig zijn. Ook de VNAB ziet dat het no show percentage bij haar events is toegenomen.
Lees meer
Eerste editie Terugkoppeling IUMI conference
Van 16 tot en met 18 september heeft in Toronto de IUMI (International Union of Marine Insurance) conference plaatsgevonden. In navolging hierop organiseerde de VNAB op maandag 28 oktober in samenwerking met DUPI Underwriting Agencies, Nationale-Nederlanden en Sedgwick de terugkoppeling van dit event.
Lees meer


Korting nieuwe leergang Vervoerrecht
De nieuwe leergang Vervoerrecht, ontwikkeld door de Erasmus Universiteit, is een specialistische opleiding die kennis en inzicht verschaft over de juridische aspecten van het vervoerrecht en het zee- en binnenvaartrecht. Voor VNAB leden geldt een korting van 10% op de losse modules en 25% korting bij afname van 20 modules of meer.
Lees meer
Nieuw in MIS: e-ABS polisgegevens zoeken en exporteren
Het MIS (Management Informatie Systeem) is weer uitgebreid. Vanaf 22 oktober zijn er twee nieuwe schermen actief: één voor het zoeken van e-ABS polisdossiers en één voor e-ABS plaatsingen. In beide schermen zijn veel zoekvelden beschikbaar. In het zoekscherm voor plaatsingen is het ook mogelijk om te zoeken op (Sanctiepl@tform) onderzoek gekoppeld aan (Ja/Nee) en zoeken op één of meer specifieke onderzoek ID’s.
Lees meer


Derde VNAB bedankavond
Momenteel zijn er onder de vlag van de VNAB maar liefst 26 commissies en werkgroepen actief. Dit betekent dat ruim 200 branchegenoten zich inzetten voor de VNAB en de markt. Op 31 oktober organiseerde de VNAB daarom weer speciaal voor deze branchegenoten een VNAB bedankavond.
Lees meer
Aankomende VNAB events
17
NOV
  Holland Insurance House 2019
Berlijn

25
NOV
  Lunch & Learn - Brand: Uitleg van verzekeringsvoorwaarden
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, Rotterdam
02
DEC
  Lunch & Learn - Varia: Knelpunten in de AVB-dekking
AXA XL, Amsterdam

Meer VNAB events
U ontvangt deze mailing als relatie van de VNAB. Wilt u geen mailings meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Wilt u de mailings op een ander mailadres ontvangen? Pas dan uw gegevens aan. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.