Lees online  |  Afmelden
vnab
VNAB nieuwsbrief
2020 | Mei
 
Henk Beekman Interim Uitvoerend Bestuurder
Het Bestuur van de VNAB heeft eind april Henk Beekman benoemd tot interim Uitvoerend Bestuurder. Hij zal deze positie tijdelijk vervullen ter vervanging van de door ziekte getroffen Rob ter Mors. Ondanks de vervelende omstandigheden, is de VNAB verheugd met de komst van Henk om de bureauorganisatie en onze leden en partners te ondersteunen tijdens deze moeilijke periode.
Lees meer
...
'Het nieuwe normaal'
De VNAB volgt de richtlijnen van de overheid in het kader van het coronavirus. Dat betekent dat het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum tot 1 juni gesloten blijft. We werken aan een protocol voor het moment waarop het centrum weer open kan. Hierin wordt rekening gehouden met 1.5 meter afstand, een maximumaantal van 30 personen en de diverse hygiënevoorschriften. Uitgangspunt is een veilige omgeving voor bezoekers, gasten en personeel.
Lees meer
 
...



Nieuw makelaarslid

Deze maand verwelkomen wij Indis Verzekeringen als makelaarslid van de VNAB!
 
..
 
...
Werkgroep Silent Cyber zet kaders uit om bewustwording te creëren over silent cyber
Onder de vlag van de Technische Commissie Cyber van de VNAB is vanaf begin dit jaar de Werkgroep Silent Cyber begonnen aan de opdracht om kaders uit te zetten en bewustwording te creëren over wat silent cyber betekent. De Werkgroep Silent Cyber wordt getrokken door Joppe Willeboordse en Carie van Tetterode. Verder bestaat de werkgroep uit de voorzitters/vertegenwoordigers van de andere Technische Commissie van de VNAB: Freek Schipper (Engineering), Aad Mijnans (Varia), Simon Laros (Transport) en Willem-Jan Beekenkamp (Brand). Met elkaar is per branche geïnventariseerd in welke mate silent cyber een issue is en welke clausules er in omloop zijn.
Lees meer
...
...
 ...
Nieuwe release iDOSpl@tform
De nieuwe release bevat onder andere een uitbreiding van de functionaliteit Te Boeken Bedragen, het maken van Klantspecificaties in PDF en het duidelijker tonen van Vorkbedragen. Lees meer
Nieuw in MIS 4.1: Sanctiepl@tform gegevens en overzichten periodiek mailen
Het Management Informatie Systeem (MIS) is opnieuw uitgebreid. Met release 4.1 zijn er drie nieuwe zoeken & exporteer schermen actief. Er kan nu niet alleen informatie uit e-ABS worden gezocht en geëxporteerd, maar ook uit het Sanctiepl@tform. Daarnaast is er een nieuwe mogelijkheid ingebouwd om bestanden uit MIS periodiek te ontvangen via e-mail. Lees meer
......
Aankomende VNAB events
08
JUN
 
Algemene Ledenvergadering en Sectievergaderingen
De Algemene Ledenvergadering en Sectievergaderingen vinden online plaats. Lees meer

....
Bekijk alle VNAB events
...
vnab
Linkedin
Contact  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden