‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden of gegevens wijzigen
vnab
VNAB nieuwsbrief
2021 | Juni
 
RDW functionaliteit aan- en afmelden kentekens
De VNAB ontwikkelt binnen het iDOSpl@tform de benodigde functionaliteiten om aan- en afmeldingen te kunnen doen bij de RDW. Op dit moment is het mogelijk om de meldende verzekeraar te registreren en objectniveau vast te leggen of er een RDW meldplicht is. De meldende verzekeraar ontvangt binnen het iDOSpl@tform aan- en afmeldtaken waarna de daadwerkelijke melding gedaan kan worden bij de RDW. De getriggerde meldtaken moeten tijdelijk door verzekeraars zelf buiten het iDOSpl@tform om afgehandeld worden. Daarvoor kunnen zij de export gebruiken van het RDW meldingenscherm. De VNAB onderzoekt mogelijkheden voor het ontwikkelen van een koppeling waarmee de meldtaken geautomatiseerd afgehandeld kunnen worden bij de RDW.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
 
VNAB Visie event: Brand
28 juni & 1 juli  |  
14:00 - 15:30 uur
Online
Onlangs is de nieuwste VNAB Visie: Brand verschenen. Bij de VNAB Visie horen natuurlijk Visie events. Extra bijzonder dit jaar is de presentatie van de nieuwe modelvoorwaarden Brand op maandag 28 juni door commissieleden Willem Jan Beekenkamp (Allianz) en Thérèse Spiessens (Aon). Daarnaast nemen Bernd Wilke en Gillian Rutherford-Liske (Swiss Re) u op donderdag 1 juli graag mee in de wereld van opkomende risico’s: de impact van milieuschade op de verzekeringsmarkt en rekening houden met milieu, wat zijn kansen?
 
Lees meer over events
 
Lees VNAB Visie: Brand
Facebook Twitter LinkedIn
 
e-ABS release 7.7
Release 7.7.6 voor e-ABS is opgeleverd. Nieuw is de mogelijkheid de verzekeringnemer in een polisdossier te vervangen. Daarnaast is gelijk zichtbaar wanneer een Sanctiepl@tform onderzoek aan een plaatsing of schadedossier van een polisversie is gekoppeld.
Lees release notes
Facebook Twitter LinkedIn
 
VNAB college: Machine learning, succes verzekerd?
Donderdag 17 juni  |  
10:00 - 12:00 uur
Online
Op donderdag 17 juni organiseert de VNAB in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam het online VNAB college: Machine learning, succes verzekerd? Tijdens deze ochtend nodigen wij u uit om plaats te nemen in de digitale collegebanken en meegenomen te worden in de wereld van machine learning. Sprekers Antoon Pelsser (UvA), Peter de Kock (Pandora Intelligence) en Saskia Evers (De Nederlandsche Bank) schijnen hun licht op de vraag of succes door middel van machine learning verzekerd is.
 

Lees meer
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
 
 
COÖPERATIEVE VERENIGING NEDERLANDSE ASSURANTIE BEURS U.A.
Linkedin
Contact  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Afmelden of gegevens wijzigen