‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden of gegevens wijzigen
vnab
VNAB nieuwsbrief
2021 | Augustus
 
Vacatures commissies
Opgelet! De Technische commissie Transport en de Juridische commissie zijn op zoek naar nieuwe commissieleden. Wilt u de VNAB en het bestuur ondersteunen en adviseren over zaken die van belang zijn voor een goed functioneren van de schadeverzekeringsmarkt? Bekijk dan de vacatures.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
 
Heropening centrum
Dinsdag 7 september 
15:00 - 17:00 uur
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum bestaat al vijf jaar, maar vooral ook door haar leden en partners. En in het bijzonder door de organisaties die als supporting partner deze ontmoetingsplaats financieel ondersteunen. Graag wil de VNAB haar supporting partners bedanken voor hun steun en het vijfjarig bestaan met hen vieren tijdens een feestelijke heropening van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Genodigden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.
 
Lees meer
 
 
VNAB beursborrel - Avéro Achmea
Maandag 13 september 
17:00 - 18:30 uur
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Avéro Achmea het voornemen om de eerste beursborrel van het jaar te organiseren. We kijken er enorm naar uit om onze leden en partners weer bij elkaar te brengen, bij te praten en nieuwe contacten te leggen. Aanmelden voor dit event kan via de officiële uitnodiging die u half augustus ontvangt.
 
Lees meer
 
 
Lustrum Introductie Coassurantie
Donderdag 16 september 
17:30 - 22:00 uur
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Inmiddels is de Introductie Coassurantie een bekend fenomeen in de markt. Dit jaar vieren we het vijfjarig bestaan van dit bijzondere initiatief. Een feestelijke avond speciaal voor iedereen die de afgelopen vijf jaar aan één van de edities heeft deelgenomen of meegewerkt. Zet de datum alvast in uw agenda!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
COÖPERATIEVE VERENIGING NEDERLANDSE ASSURANTIE BEURS U.A.
Linkedin
Contact  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Afmelden of gegevens wijzigen