‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
vnab
Marktpromotor update
2021 | September
 
Emin Özdemir over zijn Match InSurance traject
Het marktbrede mentoringprogramma Match InSurance is afgelopen juni van start gegaan. Emin Özdemir vertelt over zijn ervaringen tot nu toe. Mijn naam is Emin Özdemir (34) en ik ben vier jaar werkzaam bij Nationale-Nederlanden als transport acceptant. Ik heb mij begin dit jaar aangemeld voor Match InSurance, omdat ik gretig ben naar kennis en vooral naar kennis van ervaren concullega’s in de markt.
Lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
 
Inschrijving VNAB onboardingsdag geopend
Maandag 27 september  |  
12:00 - 18:30 uur
VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
De inschrijving voor de VNAB onboardingsdag staat open! Ben je net gestart in de branche? Dan is de VNAB onboardingsdag iets voor jou. De dag staat in het teken van kennismaken met de markt, de betrokken partijen en hun verantwoordelijkheden en onderlinge verhoudingen én netwerken. Geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar marketing@vnab.nl.
 
Lees meer
 
Voeg toe aan uw agenda
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
 
COÖPERATIEVE VERENIGING NEDERLANDSE ASSURANTIE BEURS U.A.
Linkedin
Contact  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Afmelden